Lynn (3 jaar) komt nu een jaar bij Edith. Vanaf dag 1 voelt zij zich hier thuis en fijn. Zelfs zo fijn dat het soms moeilijk is haar mee naar huis te krijgen. Edith zorgt voor rust, waardoor Lynn kan en durft te spelen wat ze leuk vind. Ze is duidelijk en erg lief voor de kinderen. Daarnaast doet Lynn verschillende dingen, waardoor zij zich optimaal kan ontwikkelen. Met behulp van Edith was Lynn in een week zindelijk. Vooral door dit samen aan te pakken is dit goed gelukt. De communicatie samen is top. We hebben een heen en weer schriftje maar er is ook altijd tijd om even te vertellen hoe het gaat. Ze speelt binnen en buiten en leert nu steeds meer zelf op te pakken. Lynn is niet alleen gek op Edith, maar ook op haar kinderen en man.

Mijn dochter van 4 maanden gaat nu ook naar Edith’s speelhoek.

Lynn: ik vind het leuk bij Edith en Nina is mijn vriendin. Ik vind piano spelen heel leuk. Ik heb geleerd om te fluiteren en zelf schommelen.

Kortom mijn kinderen voelen zich veilig en vertrouwd bij Edith en Edith weet ze uit te dagen om zich optimaal positief te ontwikkelen op hun eigen manier. Ik ben super blij met haar en haar gezin.

Jeltje

Ons zoontje Kyan komt al bij Edith vanaf dat hij 4 maanden oud is. Inmiddels is hij bijna 2. Wij zijn zo enorm tevreden en zo blij met dit fijne, professionele plekje bij Edith! Het is soms best spannend om je kind ergens achter te laten, maar vanaf het begin hadden we dit bij Edith helemaal niet. Het voelde gelijk goed. Op een dag krijg je meerdere foto’s en filmpjes van jouw kindje en krijg je mee wat hij zoal doet. En het was al heel snel dat hij verdrietig was als we hem op kwamen halen. Kyan had het dan zo naar zijn zin gehad, die wilde niet weg bij Edith. Het is echt als een warm bad. Kyan voelde zich daar erg snel thuis.

De communicatie met Edith is heel fijn, alles wordt goed doorgesproken en vooral hoe je tegen bepaalde dingen aankijkt. Zodat we elkaar blijven aanvullen en er duidelijkheid is richting ons kindje.
Edith is erg creatief en doet allemaal bijzondere dingen met de kindjes: speeltuin, waterpret, modderkeuken, zingen, dansen, muziek maken, vingerverven, koekjes bakken, insectentuin . . . teveel om op te noemen.
Kyan leert ook heel veel bij Edith: zelf met de lepel z’n bordje leeg eten, op ’t potje plassen, woordjes zeggen, dansjes doen, aangeven dat hij hulp wil met iets . . . ook hier weer teveel om op te noemen.

Wij delen bijna altijd de foto’s en filmpjes van Edith met onze ouders en ook zij zeggen geregeld: wat hebben jullie daar een fijn plekje voor Kyan! Hij komt echt in een warm gezin en leert er echt veel.

Tegenwoordig is het zelfs al zo ver, dat Kyan zelf al met zijn schoenen en onze schoenen aan komt lopen in de ochtend en om “Etit” vraagt. Of hij begint te zingen “Etit, Elit, Nina” als hij de luiertas ziet. Aan alles merken we dat hij het daar heel erg naar z’n zin heeft.
Het hele gezin is ook op een leuke manier betrokken bij de kleintjes. Vaak zien we de dochters van Edith ook met de kleintjes spelen en ook de zoon van Edith helpt mee. Kyan wil graag voetballen (op zijn manier) met hem. Doordat de kinderen zo leuk meehelpen, hebben ze allemaal ook een leuke band met Kyan en Kyan vindt ze allemaal even leuk.

Het is moeilijk om kort te beschrijven waarom we zo blij zijn met ons plekje bij Edith. Toch een poging: het is een warm, welkom, leerzaam, creatief, prikkelend en stimulerend plekje voor je kindje. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Audrey

Edith is een lieve, zorgzame en enthousiaste gastouder. Ze heeft veel ervaring met het verzorgen en begeleiden van kleine kinderen en is erg creatief in het bedenken van leuke bezigheden. Mijn dochter (en eerder ook mijn zoon) gaat er altijd met veel plezier naar toe en ik vind het altijd leuk hoe enthousiast Edith de overdracht doet. Je merkt dat ze echt gek op de kinderen is en biedt ze een gezellige en veilige omgeving.

Daarnaast heeft ze een geweldig huis en een grote tuin waar de kinderen kunnen spelen met allerlei leuk speelgoed. Ze maakt vaak muziek en knutselt ook regelmatig met de kinderen. Ze zet altijd dat stapje extra voor de kinderen en de ouders en we gaan haar straks (wanneer mijn dochter ook 4 wordt) erg missen!

Esther