Laura

Laat ik beginnen met het feit dat wij ons geen betere gastouder hadden kunnen wensen voor onze dochter! Onze dochter gaat met veel plezier naar Edith toe!

Edith heeft jaren lange ervaring met het werken met kinderen. Dat merk je aan alles. Hoe ze met de kinderen communiceert, op een positieve manier. Ze is zorgzaam en flexibel. Daarnaast heeft Edith een liefdevol gezin dat ook op een positieve manier betrokken is bij de kinderen.

Edith werkt met een vaste dagstructuur wat fijn is voor de kinderen.

Bij Edith’s speelhoek is er ontzettend veel verschillend speelgoed. Van poppen, duplo, keukentje + gerei tot aan een kleine springmatras en glijbaan. Daarnaast heeft ze materialen om de kinderen te laten ontdekken, zoals een sleutelkistje, voelzakje waar ze kleine afbeeldingen in kunnen zoeken a.d.h.v. een kaart en er wordt soms met (kindvriendelijk) schuim gespeeld.

Buiten is er een grote tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen met zand, in de kinder-buitenkeuken, zijn er verschillende fietsjes, glijbaan, etc. Edith heeft ook speciale “tegels” waarbij de kinderen kunnen oefenen met evenwicht.

Edith werkt met verschillende thema’s.
Er worden vaak knutsels gemaakt en elke dag boekjes voorgelezen. Edith speelt regelmatig op de piano en de kinderen mogen dan meedoen en een instrument bespelen.

Ze schrijft elke dag een verhaaltje over hoe de dag is verlopen. Die worden bewaard in een schrift, leuk voor later! Gedurende dag worden we op de hoogte gehouden door filmpjes en foto’s die Edith aan ons stuurt. Fijn om op deze manier te beleven hoe het gaat!

Edith biedt je kind een veilig en warm thuis en dat is in onze ogen het belangrijkste wat er is!