Krista

Edith is een hele fijne gastouder! Onze zoon kwam voor het eerst bij Edith toen hij 3 maanden oud was. Wat was dat spannend! Maar bij Edith was het van begin af aan veilig en vertrouwd. De kleinschaligheid van een gastouderopvang was voor onze zoon ook heel prettig.

Edith heeft ruime ervaring in de kinderopvang en dat is te merken! Ze heeft echt oog voor de behoeftes en het karakter van elk kind en speelt daar goed op in. En ze helpt de kinderen om zich op hun eigen tempo te ontwikkelen. Edith was voor ons als ouders ook een fijne vraagbaak als we even niet wisten hoe we met een bepaalde situatie om moesten gaan.

Daarnaast is het bij Edith ook gewoon heel gezellig. De seizoenen, Sinterklaas, kerst, verjaardagen…Edith maakt overal een feestje van. Maar ook op een gewone dag onderneemt ze veel met de kinderen: Knutselen, muziek maken, buiten spelen, op pad met de bakfiets, het kan allemaal.

Onze zoon is afgelopen maandag 4 geworden en had zijn laatste dag bij Edith. En alhoewel hij klaar is voor school zal hij de veilige en fijne plek bij Edith gaan missen. En wij ook!