Jeltje

Lynn (3 jaar) komt nu een jaar bij Edith. Vanaf dag 1 voelt zij zich hier thuis en fijn. Zelfs zo fijn dat het soms moeilijk is haar mee naar huis te krijgen. Edith zorgt voor rust, waardoor Lynn kan en durft te spelen wat ze leuk vind. Ze is duidelijk en erg lief voor de kinderen. Daarnaast doet Lynn verschillende dingen, waardoor zij zich optimaal kan ontwikkelen. Met behulp van Edith was Lynn in een week zindelijk. Vooral door dit samen aan te pakken is dit goed gelukt. De communicatie samen is top. We hebben een heen en weer schriftje maar er is ook altijd tijd om even te vertellen hoe het gaat. Ze speelt binnen en buiten en leert nu steeds meer zelf op te pakken. Lynn is niet alleen gek op Edith, maar ook op haar kinderen en man.

Mijn dochter van 4 maanden gaat nu ook naar Edith’s speelhoek.

Lynn: ik vind het leuk bij Edith en Nina is mijn vriendin. Ik vind piano spelen heel leuk. Ik heb geleerd om te fluiteren en zelf schommelen.

Kortom mijn kinderen voelen zich veilig en vertrouwd bij Edith en Edith weet ze uit te dagen om zich optimaal positief te ontwikkelen op hun eigen manier. Ik ben super blij met haar en haar gezin.