Melissa

Jaelynn kwam voor het eerst bij Edith toen zij ongeveer 3 maanden oud was. Ondanks dat het doodeng was om ons kostbaarste bezit naar iemand te brengen die we pas een enkele keer gezien en gesproken hadden voelde het bij Edith (en haar man en kinderen) vertrouwd aan. Jaelynn leek zich er direct op haar gemak te voelen, ze werd er met liefde verzorgd!

Edith is een lieve, warme vrouw, is erg meedenkend en houdt rekening met de persoonlijke opvoeding en wensen van ieder kindje en zijn/haar ouders. Ze communiceert open en duidelijk, ook naar de kindjes toe. Haar persoonlijke overdracht bij het halen en brengen hebben wij als zeer aangenaam ervaren, dit is kenmerkend voor Edith en zeker onderscheidend van andere gastouders en kinderopvanglocaties.

Het ruime en wisselende aanbod aan spel-, knutsel- en leeractiviteiten zorgde ervoor dat Jaelynn kon ontdekken, spelen en leren tegelijkertijd. Muziek maken met de piano, boekjes lezen aan tafel, klimmen en springen op de speelmatten, buiten spelen, iedere dag zat vol leuke dingen om te doen! En door de foto’s en filmpjes die Edith stuurde gedurende de dag hoefden we daar niks van te missen!